055 7200770
SENIORENCHALETS.NL

Mantelzorgwoningen

in Maagd van Gent

 

Adres

Zwolseweg 502-A
Wenum-wiesel
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

085 902 22 28

[cresta-whatsapp-chat text=”Whatsapp met ons” icon=”yes” position=”top” use=”number” number=””]

Overal in Nederland?

Mantelzorgwoning
laten plaatsen
in Maagd van Gent 

In Maagd van Gent kunt u een mantelzorgwoning laten plaatsen die u geheel naar wens en behoefte kunt aanpassen.  Het uiterlijk van de mantelzorgwoning kan aangepast worden op kleur en materiaal. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld onderhoudsarm duurzaam hout of gerecycled kunststof.

In Maagd van Gent kan de grootte van de  mantelzorgwoning variëren van 48m² tot 70m² afhankelijk van de locatie waar de woning in Maagd van Gent geplaatst moet worden. 

Mantelzorgwoning vergunning
in
 Maagd van Gent

Wilt u een mantelzorgwoning in Maagd van Gent in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Maagd van Gent.  Mocht blijken dat u toch een vergunning nodig heeft inMaagd van Gent voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

INFORMATIE AANVRAGEN

4 Basis types mantelzorgwoningen

Zorgwoning type Amon

Mantelzorgwoning type Luxa

Mantelzorgwoning type Pavillon 

Mantelzorgwoning type Lumière

Mantelzorgwoning type Espace

 

Wilt u een zorgwoning advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Maagd van Gent of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.