055 7200770
SENIORENCHALETS.NL

Vergunning aanvragen voor
een mantelzorgwoning
in Het Schouw

 

Adres

Zwolseweg 502-A
Wenum-wiesel
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

085 902 22 28

[cresta-whatsapp-chat text=”Whatsapp met ons” icon=”yes” position=”top” use=”number” number=””]

VERGUNNING VOOR MANTELZORGWONINGEN

Mantelzorgwoning
vergunning
in Het Schouw 

Het beleid voor het plaatsten van een mantelzorgwoning in Het Schouw is de afgelopen enorm versoepeld. In de meeste gevallen is het sinds 2014 mogelijk om zonder vergunning een mantelzorgwoning in Het Schouw neer te zetten. Het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin in Het Schouw valt onder het bouwbesluit, dat eisen stelt voor o.a. de veiligheid de woning. Hierin zijn de regels vastgesteld  voor de oppervlakte, hoogte en plaats van de mantelzorgwoning.

Wilt u een mantelzorgwoning in Het Schouw  in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Het Schouw. Dit om te controleren wat de locale regelgeving in Het Schouw vereist voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw situatie. Mocht blijken dat in Het Schouw toch een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

Mantelzorgwoning vergunning
in
 Het Schouw

Wilt u een mantelzorgwoning in Het Schouw in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Het Schouw.  Mocht blijken dat u toch een vergunning nodig heeft in
Het Schouw voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in 
op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

4 Basis types mantelzorgwoningen

Zorgwoning type Amon

Mantelzorgwoning type Luxa

Mantelzorgwoning type Pavillon 

Mantelzorgwoning type Lumière

Mantelzorgwoning type Espace

 

Wilt u een zorgwoning advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Het Schouw of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.