055 7200770
SENIORENCHALETS.NL

Vergunning aanvragen voor
een mantelzorgwoning
in Nieuw-Loosdrecht

 

Adres

Zwolseweg 502-A
Wenum-wiesel
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

085 902 22 28

[cresta-whatsapp-chat text=”Whatsapp met ons” icon=”yes” position=”top” use=”number” number=””]

VERGUNNING VOOR MANTELZORGWONINGEN

Mantelzorgwoning
vergunning
in Nieuw-Loosdrecht 

Het beleid voor het plaatsten van een mantelzorgwoning in Nieuw-Loosdrecht is de afgelopen enorm versoepeld. In de meeste gevallen is het sinds 2014 mogelijk om zonder vergunning een mantelzorgwoning in Nieuw-Loosdrecht neer te zetten. Het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw tuin in Nieuw-Loosdrecht valt onder het bouwbesluit, dat eisen stelt voor o.a. de veiligheid de woning. Hierin zijn de regels vastgesteld  voor de oppervlakte, hoogte en plaats van de mantelzorgwoning.

Wilt u een mantelzorgwoning in Nieuw-Loosdrecht  in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Nieuw-Loosdrecht. Dit om te controleren wat de locale regelgeving in Nieuw-Loosdrecht vereist voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in uw situatie. Mocht blijken dat in Nieuw-Loosdrecht toch een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

Mantelzorgwoning vergunning
in
 Nieuw-Loosdrecht

Wilt u een mantelzorgwoning in Nieuw-Loosdrecht in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Nieuw-Loosdrecht.  Mocht blijken dat u toch een vergunning nodig heeft in
Nieuw-Loosdrecht voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in 
op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

4 Basis types mantelzorgwoningen

Zorgwoning type Amon

Mantelzorgwoning type Luxa

Mantelzorgwoning type Pavillon 

Mantelzorgwoning type Lumière

Mantelzorgwoning type Espace

 

Wilt u een zorgwoning advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Nieuw-Loosdrecht of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.