055 7200770
volledig aangepaste

MANTELZORGWONING

Adres

Gladaxe 35
Apeldoorn
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

055 7200770

DUURZAAM & COMFORTABEL

Een mantelzorgwoning net zo comfortabel en duurzaam zijn als een standaard woning.

 

Onze mantelzorgwoningen worden volgens het bouwbesluit zorgwoningen gebouwd en kunnen zelfs energie neutraal geleverd worden zonder gebruik te maken van een gas aansluiting. De woning wordt dan voorzien van een speciaal, voor onze zorgwoningen ontwikkeld, elektrisch verwarmingssysteem. Dat zorgt voor aangename warmte en een laag energieverbruik .

Zorgwoning type Amon

Mantelzorgwoning type Solide

Mantelzorgwoning type Bellevue  

Mantelzorgwoning type Espace

Mantelzorgwoning type Elegance

WAAR HEEFT U BEHOEFTE AAN?

MANTELZORGWONING
MET OOG VOOR DETAIL

 Er zijn diverse modellen mantelzorgwoningen als chalets beschikbaar die u geheel naar wens
en behoefte kunt aanpassen aan de zorgbehoefte. Zelfs het uiterlijk van de mantelzorgwoning kan aangepast worden op kleur en materiaal. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld onderhoudsarm, duurzaam hout of gerecycled kunststof aan de buitenzijde van uw woning.

De afmetingen van de mantelzorgwoningen variëren en worden geheel aangepast aan de behoefte van de bewoner en de locatie waar de mantelzorgwoning geplaatst gaat worden.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aangepaste badkamer, volledig uitgeruste of gelimiteerde aangepaste keuken. U kunt zelf ook het aantal slaapkamers en toiletten bepalen dat nodig is in de mantelzorgwoning. U heeft al een mantelzorgwoning vanaf €69.500,- incl. btw.

Informatie aanvragen