055 7200770
SENIORENCHALETS.NL

Mantelzorgwoningen

in Vosseberg

 

Adres

Zwolseweg 502-A
Wenum-wiesel
Nederland

Openingstijden

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur

Bel met ons

085 902 22 28

[cresta-whatsapp-chat text=”Whatsapp met ons” icon=”yes” position=”top” use=”number” number=””]

Overal in Nederland?

Mantelzorgwoning
laten plaatsen
in Vosseberg 

In Vosseberg kunt u een mantelzorgwoning laten plaatsen die u geheel naar wens en behoefte kunt aanpassen.  Het uiterlijk van de mantelzorgwoning kan aangepast worden op kleur en materiaal. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld onderhoudsarm duurzaam hout of gerecycled kunststof.

In Vosseberg kan de grootte van de  mantelzorgwoning variëren van 48m² tot 70m² afhankelijk van de locatie waar de woning in Vosseberg geplaatst moet worden. 

Mantelzorgwoning vergunning
in
 Vosseberg

Wilt u een mantelzorgwoning in Vosseberg in uw tuin of op terrein laten plaatsen dan gaan wij alvast voor u aan de slag en nemen contact op met de gemeente Vosseberg.  Mocht blijken dat u toch een vergunning nodig heeft inVosseberg voor het plaatsen van een mantelzorgwoning in op uw erf, dan wordt u door onze adviseur begeleidt bij de vergunningaanvraag.

INFORMATIE AANVRAGEN

4 Basis types mantelzorgwoningen

Zorgwoning type Amon

Mantelzorgwoning type Luxa

Mantelzorgwoning type Pavillon 

Mantelzorgwoning type Lumière

Mantelzorgwoning type Espace

 

Wilt u een zorgwoning advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning in Vosseberg of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.