055 7200770
SENIORENCHALETS.NL

MANTELZORGWONINGEN
vragen & antwoorden

Z
10 JAAR GARANTIE

NEDERLANDS FABRIKAAT

OPENINGSTIJDEN

ma t/m vrij
09.00 tot 17.00 uur
Bezoeken op afspraak

 

Bel ons

055 7200770

Vragen & Antwoorden

Heb ik een vergunning nodig?
Meestal is een vergunning niet nodig en volstaat een mantelzorg indicatie van de huisarts. Mocht er toch een vergunning benodigd zijn dan zal onze specialist daarvoor contact opnemen met desbetreffende gemeente en het vergunning traject begeleiden.
Wat is de levertijd van een mantelzorgwoning?

Wij begrijpen dat een zorgwoning meestal zo snel als mogelijk geleverd moet worden. Wij streven ernaar om uw woning binnen een termijn van 6 weken te kunnen leveren op uw locatie. 

Kan ik de indeling van de mantelzorgwoning wijzigen?

Alle modellen mantelzorgwoningen kunnen worden aangepast aan uw wensen en zorgbehoefte. De mantelzorgwoningen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd waardoor wij over alle beschikken om uw zorgwoning zo te maken dat die precies aansluit op uw behoefte.

Hoe zit dat met de WOZ waarde van mijn woning?
Sinds 1 januari 2017 is er besloten dat een mantelzorgwoning niet meer van invloed is op de W.O.Z. waarde van uw eigen woning.
Moet ik zelf iets voorbereiden?
Nee, alle voorbereidingen worden door ons uitgevoerd, het kan echter wel nodig zijn dat u bijvoorbeeld enkele documenten moet ondertekenen en opsturen voor bijvoorbeeld de aansluitingen op nuts voorzieningen. Hierbij wordt u bijgestaan door één van onze adviseurs.
Wie regelt het transport en plaatsing van de mantelzorgwoning?

Wij organiseren het transport en plaatsing van uw woning, u hoeft hiervoor helemaal niets zelf te regelen.

Informatie aanvragen

VRAAG HET ONS

Wij kunnen ons voorstellen dat nog niet al uw vragen beantwoord zijn. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

 

Wilt u een zorgwoning advies op maat?

Neem dan contact met ons op

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een mantelzorgwoning of een afspraak maken met onze persoonlijke adviseur voor een bezoek aan huis? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier op de website.